Nalazite se na:   Početna Zimovanje Austrija Wellnes COUNTRY CLUB BABE

Hotel Babe Kosmaj

SITE_BABE_index

cena aranžmana
od 3200 din

pdf

Kosmaj je jedna od najnižih planina u Srbiji, ali svojom bogatom vegetacijom i očuvanom prirodom privlači brojne posetioce. Kosmaj je jedna od najprivlačnijih destinacija u okolini Beograda, Mladenovca i Sopota. Kelti su dali ime ovoj planini po gustoj šumi, a Rimljani su ovde smestili svoju mitološku boginju Maju. Nekada značajno nalazište ruda, Kosmaj je danas utočište onih se vraćaju prirodi. Selo Babe ime je dobilo po rimskom prokuratoru Baebeniusu, koji je na ovim prostorima živeo u trećem veku nove ere. Ovde se mogu videti ostaci iz doba Rimljana, ali i uživati u prirodnim lepotama. Izdvaja se vodopad, koji se nalazi na putu od Sopota ka Babama,na nekih 12 kilometara od centra Sopota

O CENTRU 
Hotel Babe nudi raznovrstan sadržaj prigodan za odmore, kongresne skupove,rekreaciju.
FITNES ZONA RELAX CLUBA Fitnes zona RELAX Cluba namenjena je za rekreaciju i relaksaciju. Opremljena je spravama najboljeg svetskog proizvodjača fitness i kardio opreme. U prijatnom ambijentu RELAX Cluba možete se opustiti uz iskusne masere koji će Vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti.
WELLNESS 
Spa zona je izgradjena od najkvalitetnijih materijala, a relaksaciju možete potražiti u parnom kupatilu, sauni i whirlpoolu. Fitnes zona RELAX Cluba namenjena je za rekreaciju i relaksaciju. Opremljena je spravama najboljeg svetskog proizvodjača fitness i kardio opreme. U prijatnom ambijentu RELAX Cluba možete se opustiti uz iskusne masere koji će Vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti.
SMEŠTAJ 
Hotel raspolaže sa 32 dvokrevetne sobe. Svaka poseduje TV, mini bar i telefon. Osim udobnosti svaka od njih pruža pogled na prirodu.
Apartmani
Posebnu udobnost pružiće boravak u junior apartmanima, a iz ponude izdvajamo apartman “Imperator”.
Vile
U sklopu kompleksa postoji 28 vila, od kojih je 18 vila sa jednom i 10 vila sa dve spavaće sobe. Sve vile imaju dnevni boravak, trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju i terasu.
AKTIVNOSTI
U okviru kompleksa Country Club hotela Babe nalaze se: dva bazena na otvorenom, teren za mali fudbal, dva profesionalna teniska terena, tereni za košarku, rukomet i odbojku , teren za odbojku na pesku, staze za jahanje, paintball, Kongresni centar Country Club Babe ima savremeno koncipiranu Banket salu, opremljenu svom potrebnom multimedijalnom opremom. Gostima je na raspolaganju 5 konferencijskih sala veličine 28m2 do 230m2, koje u zavisnosti od potreba mogu da prime 200 osoba.
VIKEND PAKET
obuhvata korišcenje Relax Cluba, piće dobrodošlice u Kafeteriji(domaća rakija dana), noćenje za dve osobe sa postavkom voća u sobi, doručak za dve osobe, popust od 10% na cene usluga hotelske perionice.

 • važi od 01.02.2012.
  Standardna jednokrevetna soba      6.400,00 RSD
  Standardna dvokrevetna soba         6.400,00 RSD
  Studio dvokrevetna soba                 8.000,00 RSD
  Junior apartman                               9.600,00 RSD
  Imperator apartman                       11.800,00 RSD
  Vila Porodična                                   6.900,00 RSD
  Vila Standardna                                6.400,00 RSD
  Dnevni boravak 50% od cene sobe
  Sve cene su u izražene u dinarima. U cenu nije uračunat doručak i boravišna taksa. PDV je uključen u cenu.
  Doručak                                               600,00 RSD
  Boravišna taksa 128,00 RSD
  Vreme prijave u hotel je od 14 h, a vreme odjave je do 11 h.

CENA OBUHVATA korišcenje Relax Cluba
CENA NE OBUHVATA  masažu, ostale usluge, boravišnu taksu
osiguranje i ostale ne predviđene usluge
PLAĆANJE
- 30% pri rezervaciji, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska
Kreditiranje:
- 30% pri rezervaciji, ostatak na 30 dana odloženo čekovima građana BEZ KAMATE
- 30% pri rezervaciji, ostatak na 90 dana odloženo, čekovima građana, uz uvećanje 1,5 mesečno za rate koje dospevaju nakon putovanja
- kreditnim karticama
- subvencionisanim kreditima poslovnih banaka
NAPOMENA  uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turisitičke agencije Holiday, sa kojima je putnik dužan da se upozna

Preuzmite program u pdf formatu

Holiday-26-godina-baner

 Banner za Aquaworld

baner_za_sajt_300x150

iso-baner