Nalazite se na:   Početna Letovanje Turska Dikili Hotel Halič Park - Dikili
Štampa

Hotel Halič Park - Dikili

Halic_Park_Dikili_n

cena aranžmana

od 335

 

pdf
rezervacija

Hotel Halič Park - Dikili 4*                  

Hotel: udaljen je od Sarimsaklija tridesetak kilometara i nalazi se u mestu Dikili. Hotel ima bar, restoran, bazen sa dva tobogana, bar pored bazena, terene za odbojku na pesku, mini golf, badminton. Hotel ima konferencijsku salu, parking, room service, menjačnicu, wi fi...

Soba: klimatizovane, kupatilo sa kadom, SAT-TV, telefon, terasu.

Usluga: Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“.

 

preuzmite cenovnik za Hotel Halič Park Dikili - leto 2014 u pdf formatu

preuzmite Cenovnik Turska Sarimsakli leto 2014 u pdf formatu

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE

CENA: Cene su po osobi u dvokrevetnoj sobi u evrima iz tabela. Cena obuhvata usluge u izabranom hotelu i njegovu dužinu. Uplata deviznog dela vrši se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa
ARANŽMAN  U HOTELIMA OBUHVATA: Boravak u izabranom hotelu na bazi navedenog broja noćenja/polupansiona.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: autobuski prevoz, putno osiguranje, izlete koji su fakultativni i lične usluge koje gost napravi.
PLAĆANJE DO POLASKA: 30% pri rezervaciji, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.
ODLOŽENO PLAĆANJE: Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od cene aranžmana, ostatak u jednakim mesečnim ratama koje dospevaju 10., 15. ili 20. u mesecu. Pred polazak na putovanje (7-10 dana), korisnik dostavlja popunjene čekove za ostatak duga, preračunat u din protivr. uz uvećavaju od 1,5% mesečno za rate koje dospevaju nakon putovanja. Poslednja rata 20. decembar.
ODLOŽENO PLAĆANJE BEZ KAMATE:
a) 30% pri rezervaciji, u jednakim mesečnim ratama koje dospevaju 10., 15. ili 20. u mesecu. Pred polazak na putovanje (7-10 dana), korisnik dostavlja popunjene čekove za ostatak duga, preračunat u din protivrednost. Poslednja rata 30 septembar.
b) Za sindikalne organizacije koje imaju potpisane ugovore, odobrava SPECIJALNE uslove i mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane.
c) Povoljnosti za članove Holiday Cluba
d) Kreditnim karticama banaka
NAPOMENE
  • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije usklađeni sa YUTA standardima
  • Organizator turistička agencija Holiday OTP: 463

PREVOZ I OSIGURANJE

Agencija obezbeđuje prevoz udobnim autobusima turističke klase (klima, DVD-mp3...). Cena je po osobi u eurima. Polazak autobusa je dat u tabeli. Dolazak u letovalište je u jutarnjim satima. Povratak autobusa u popodnevnim satima. Putnik je dužan da proveri tačno vreme 3 dana pre polaska na put, ako ga agencija o tome nije obavestila. Vreme polaska se nalazi u donjoj tabeli. Cena prevoza obuhvata i prevoz ličnog prtljaga, neophodna za vreme letovanja. U slučaju većeg broja bagaža, prevoznik – organizator putovanja ( u interesu komfora ostalih putnika) može da ne primi prevoz suvišnog prtljaga, kao i drugu robu koja nije za ličnu upotrebu u vreme letovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ
Vreme
Odrasli
Deca do12 g.
Novi Sad (Lokomotiva)
9:45
95
72
Beograd (Interkontinental)
11:15
85
65
Kragujevac (Holiday)
12:20
85
65
Pojate (Evropa)
14:00
80
62
N i š
14:45
75
60

PUTNO OSIGURANJE:

Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim, tarifama. Polisa Delta Generali pokriva troškove lečenja i asistencije do 35.000 €.